Sunday, 2024-05-19, 04.57.55
Welcome Guest | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Main | Universal Channel u ponudi Digi TV - Forum | Registration | Login
//fajas43.ucoz.net kao i http://kkkprokosovici.ucoz....
Login form
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Satelitska TV » Sat novosti » Universal Channel u ponudi Digi TV (Kao što je i bilo najavljeno, regionalna digitalna satelitsk)
Universal Channel u ponudi Digi TV
fajas43Date: Monday, 2009-05-04, 14.24.53 | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 75
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
Kao što je i bilo najavljeno, regionalna digitalna satelitska pay tv platforma Digi TV proširila je svoju programsku ponudu sa još jednim novim atraktivnim zabavnim kanalom, a riječ je o Universal Channelu - filmsko serijskom kanalu u produkciji NBC Universala koji već neko vrijeme emitira u Poljskoj i Rumuniji. Universal Channel je kanal koji sadržajno konkurira popularnim usko specijaliziranim televizijama kao što su FOX Life i AXN. Na njemu se osim sadržaja koji su nastali u produkciji NBC Universala mogu pronaći i mnogi drugi popularni serijski i filmski naslovi.

U platformi Digi TV kanal je dostupan na sljedećim parametrima:

Satelit: Thor 5 na 0.8° zapadno
Frekvencija: 11.785 GHz
Polarizacija: Horizontalna
Symbol Rate: 28000
FEC: 5/6
Norma: Mpeg2 DVB-S
Kodiranje: Nagravision 2+3

Kanal je startao umjesto kanala GSP TV 2.

U Poljskoj i Rumunjskoj emitira identična verzija ovog kanala, jedina je razlika u tome da u Poljskoj kanal emitira sa sinkronizacijom dok u Rumunjskoj emitira sa originalnim (uglavnom engleskim) tonom i rumunjskim DVB titlovima. Valja spomenuti i to da su najave serija i filmova također na rumunjskom jeziku.Digi TV je treća DTH platforma u Rumunjskoj koja je u svoju ponudu uvrstila Universal Channel. Prva koja je to učinila je AKTA (Sirius, 5° istočno), a nedavno ga je u ponudu uvrstila i platforma Dolce (39° istočno). Osim Movies 24, Universal Channela i Hallmarka, NBC Universal u Poljskoj i Rumunjskoj emitira i kanal Sci Fi Channel, no on je zasad dostupan isključivo pretplatnicima platforme AKTA. Što se Poljske tiče, Universal Channel i Sci Fi Channel dostupni su samo pretplatnicima DTH platforme N (13° istočno).

Universal Channel u platformi Digi TV dostupan je, očekivano, samo pretplatnicima u Rumunjskoj no nećemo se žaliti ako NBC Universal u budućnosti odluči proširiti ovaj kanal i kod nas.

 
Forum » Satelitska TV » Sat novosti » Universal Channel u ponudi Digi TV (Kao što je i bilo najavljeno, regionalna digitalna satelitsk)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz