Sunday, 2024-05-19, 12.17.15
Welcome Guest | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Main | Revolucionarna metoda u liječenju celulita - Forum | Registration | Login
//fajas43.ucoz.net kao i http://kkkprokosovici.ucoz....
Login form
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Lifestyle » Porodica i zdravlje » Revolucionarna metoda u liječenju celulita (Istom metodom moguće je ukloniti bore, ožiljke, akne, a radi)
Revolucionarna metoda u liječenju celulita
fajas43Date: Monday, 2009-05-04, 14.39.03 | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 75
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline

Kolagen je glavni sastojak hrskavica ligamenata, tetiva i zuba. S godinama dolazi do njegove razgradnje i slabijeg obnavljanja pa nastaju bore, opuštena koža i celulit. No, obnavljanje starog i stvaranje novog kolagena moguće je postići primjenom radiovalova.

Istom metodom moguće je ukloniti nakupine celulita, bore, ožiljke, akne, a radiovalovi se primjenjuju i kod zatezanja viška kože bilo kojeg dijela tijela.
To i nije neka novost jer se još u staroj Grčkoj reuma liječila tako što bi oboljelog puštali da nagazi morsku ražu koja se branila strujnim udarom.

Bez neželjenih efekata

U modernoj medicini struja se primjenjuje za liječenje mnogih bolesti - u fizikalnoj terapiji, kozmetici i estetskoj medicini. U kozmetici je primjena radiovalova izazvala revoluciju u tretiranju celulita.

Radiovalovima se razbija membrana masnih stanica, pri čemu one svoj sadržaj izbace u vensku cirkulaciju i limfni sustav, a sve se zajedno izbacuje putem mokraće. Efekt se može usporediti i s liposukcijom, ali bez neželjenih efekata i bez boli.

Izvanredni rezultati postižu se i pri tretiranju lica, vrata i dekoltea. Koža postaje sjajnija, izgleda mlađe, glatka je, zategnuta, elastična i napeta. Tako se zateže koža oko očiju, smanjuju podočnjaci, a opušteni vrat i obrazi se odlično podižu.

Pošto se obnavlja kolagen, stvara se nova kolagenska armatura koja uspostavlja vlastiti metabolizam. Zato se rezultati vremenom sve više poboljšavaju. Dobiveni rezultati se održavaju tretmanom jednom mjesečno i to garantira dugotrajne rezultate.

Kod akni se normalizira lučenje sebuma, dolazi do promjena sastava loja, a miteseri se manje stvaraju. Poticanjem stvaranja kolagena dolazi do uklanjanja ožiljaka od akni. Radiovalovi su trenutačno najbolja metoda za liječenje akni, a posebno onih hormonski uvjetovanih.

Dužina tretmana

Metoda je vrlo ugodna, topla i djeluje blago uspavljujuće. Dužina tretmana ovisi o površini koja se tretira. Brzina tretmana kojom se postiže željena temperatura određuje dužinu tretmana jer kod nekog se postiže brže, a kod nekog treba više vremena za isti efekt.

Za lice i vrat potrebno je 15 do 30 minuta. Za tijelo 40-60 minuta. Razmak između tretmana je sedam dana. Nakon jednog tretmana već je vidljiva promjena. Mogu se raditi paketi od šest puta, a za održavanje jednom mjesečno.

Najbolji efekti postižu se istovremenom primjenom unipolarnih i bipolarnih radiovalova, čime se pomaže u rješavanju problema celulita, bora, ožiljaka, akni, smanjivanju strija, zatezanju lica i vrata te pomlađivanju.

Zatezanje kože

Radiovalovi su metoda izbora za nehirurško zatezanje kože. Toplinom se ošteti vezivno tkivo, što organizam popravlja narednih 12 mjeseci. Tretira se bilo koji dio tijela, oporavak nije potreban.

Potrebno je 6 tretmana, a savjetuje se 7-10 dana razmaka između tretmana. Rezultat je uglavnom vidljiv odmah, koža je nakon prvog tretmana drugačija, mnogo bolja. Konkretniji rezultati vidljivi su nakon trećeg tretmana.

Kada je tretman završen, svakodnevno se zapaža proljepšanje tijela u narednih šest mjeseci. Oko 1-2 posto ljudi slabije reagira ili ne reagira na tretman te, ako nema nikakvih rezultata nakon tri tretmana, u obzir dolazi prekidanje tretmana.

 
Forum » Lifestyle » Porodica i zdravlje » Revolucionarna metoda u liječenju celulita (Istom metodom moguće je ukloniti bore, ožiljke, akne, a radi)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024
Site managed by uCoz